Over Bakkoffertje

 

Productaanbod

Bakkoffertje is een website die veel verschillende koffertjes, baking cups en de gehele collectie van Bordy's aanbied. Wij doen flink ons best om de klant tevreden te stellen met hun bestelling! Dit doen we onder andere door een zo snel mogelijke levering aan te bieden, de mogelijkheid bieden om met veilige betaalsystemen te kunnen betalen en door de mogelijkheid te bieden om ook grote orders te kunnen plaatsen.

 

Sociale  bijdrage

Bakkoffertje is onderdeel van de sociale onderneming Van Der Leegte Werkt B.V. 
De producten van BakKoffertje zijn verzorgd en ingepakt door mensen met een lichte arbeidsafstand. Deze mensen hebben zich 100% ingezet om een zo goed mogelijk product te leveren en daar zijn wij heel blij mee. BakKoffertje geeft deze mensen de mogelijkheid om zich, ondanks hun beperking, toch in de zetten voor ons bedrijf. Iedere dag zorgen deze mensen met veel plezier ervoor dat uw pakketje met zorg verstuurd wordt! 

 

Milieubewust

Wij van BakKoffertje vinden het mileu ontzettend belangrijk, en zorgen er dan ook voor dat al onze producten op een biologische manier geproduceerd worden. De verpakking van de bakproducten is gemaakt van gerecycled papier en ook hebben wij ecologische koffers in ons aanbod. Deze koffers zijn gemaakt van 100% ecologische kraft. Op deze manier is er weinig verspilling en dragen wij een steentje bij aan de verzorging van Moeder Aarde.

 

Kies hierbeneden een productcategorie en plaats uw bestelling!

We all love it!

 

© 2020 - 2023 Bakkoffertje - We all love it! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel