Hoi, wij zijn Bakkoffertje!

Wij van Bakkoffertje zijn er voor alle kleine bakkertjes, grote bakkers, hobbyisten en professionele banketbakkers. We bieden leuke cupcakebakpakketten aan, stuk voor stuk verpakt in een prachtige koffer naar uw keuze!

BakKoffertje heeft voor ieder wat wils; voor de chocolovers hebben we het lekkere bakpakket Chocolate Heaven, en de echte zoetekauwen onder ons kunnen zich uitleven met het bakpakket Pink Strawberry. Geen zorgen als zowel chocolade als aardbeien niet bij jouw favo smaakjes horen...we hebben nog veel meer variaties!

Naast de volledige bakpakketten zijn al onze producten ook los verkrijgbaar! Zo kunt u zelf combineren en uw persoonlijk favoriete Bakkoffertje samenstellen.

Wij van BakKoffertje zijn erg milieubewust, en zorgen er dan ook voor dat al onze producten op een biologische manier geproduceerd worden. De verpakking van de bakproducten is gemaakt van gerecycled papier en ook hebben wij ecologische koffers in ons aanbod. Deze koffers zijn gemaakt van 100% ecologische kraft. Op deze manier is er weinig verspilling en dragen wij een steentje bij aan de verzorging van Moeder Aarde.

De producten van BakKoffertje zijn verzorgd en ingepakt door mensen met een lichte arbeidsafstand, werkzaam bij Van Der Leegte Werkt BV te Eindhoven. Deze mensen hebben zich 100% ingezet om een zo goed mogelijk product te leveren en daar zijn wij heel blij mee. BakKoffertje geeft deze mensen de mogelijkheid om zich, ondanks hun beperking, toch in de zetten voor ons bedrijf. En dat gaat prima!

Al onze bakproducten worden geleverd door cupcakespecialist House of Marie. Deze producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. 

Loopt het water jou ook in de mond? Dat begrijpen wij helemaal! Pak jouw BakKoffertje erbij en ga aan de slag met kneden, bakken en smullen. :) 

© 2020 - 2021 Bakkoffertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel